Klanten aan het woord

11 September 2018

Al ruim 25 jaar voeren wij het leukste beroep ter wereld uit: ondernemers – bedrijven en zelfstandigen - op weg helpen naar onbekommerd ondernemerschap. Klein verschil: Het bedrijf wat ooit bestond uit twee vrienden van een muziekband, is veranderd in een team van 90 kennisspecialisten. Het handjevol artiesten wat wij destijds hielpen met hun financiële en administratieve verplichtingen, is inmiddels uitgegroeid tot een klantenbestand van ruim 25.000 freelancers. Ieder met hun eigen reden, carrière en verhaal. Benieuwd hoe zij Tentoo ervaren? Op deze pagina brengen wij een aantal klanten in beeld.

hubspot-tentoo-klantreferenties-kim

 

 "Dankzij payrolling van Tentoo heb ik nu weer een vaste baan" - Henri Janssen (53 jaar), Technisch schrijver

"Ik verloor mijn baan bij de NS na 27 jaar trouwe dienst. Ik was er werkzaam in diverse technische en leidinggevende functies. Maar de NS wilde verjongen, en daar paste ik met mijn 49 jaar toen niet meer bij. Ik belandde in de WW en ging direct op zoek naar een nieuwe baan. Dat lukte niet, mede vanwege mijn leeftijd. Gelukkig kon ik op een gegeven moment, dankzij een oud collega, verschillende losse opdrachten verrichten voor bedrijven.

Henri Janssen
 

De grote vraag was echter: hoe kon ik me laten verlonen voor de losse opdrachten? Ik wilde per se geen zelfstandig ondernemer worden, want dan zou ik mijn recht op WW en Ziektewet en WIA verliezen. Mijn oud collega wees mij op payrolling van Tentoo als alternatief. Op dat moment wist ik nog niet wat payrolling inhoudt. Ik kwam erachter dat ik via payrolling als freelancer opdrachten kan uitvoeren voor opdrachtgevers, zonder daarbij de sociale zekerheid te verliezen. Daarom was payrolling voor mij dé oplossing om te werken tijdens WW.

Begin januari van dit jaar heb ik bij één van mijn opdrachtgevers een vast contract aangeboden gekregen. Mede dankzij de keuze om via payrolling als freelancer opdrachten uit te voeren heb ik nu dus een vaste aanstelling! Uiteindelijk heb ik daardoor slechts acht maanden gebruik hoeven maken van de WW."

hubspot-tentoo-klantreferenties-4

 

hubspot-tentoo-klantreferenties-6-deel2hubspot-tentoo-klantreferenties-6-deel1

 

Ja, neem contact met mij op

Meest populaire blog posts